مجموعه شیر دست
شهر ما در کنار شهره بودن به تمدن، فرهنگ، خوشنویسی و غذا قرنهاست به شیرینیهای مخصوص که به نام سنتی معروف هستند نیز زبان زد میباشد،به نحوی که هر قزوینی در زمانهای نه چندان دور خود را مقید به این میدانست که قبل از عید نوروز این شیرینیها را در خانه خود بپزد که عطر و بوی هل و گلاب و زعفران و در آخر شیرینی از خانه بیرون بیاید از این رو مردمان این خطه از ایران خود هم پزنده شیرینی هستند هم شیرینی شناس که این سهم کار تولید را سختتر میکند با این توضیحات شیرینی سنتی شیردست از سال ۶۸ تا به امروز مشغول به این کار بوده و همیشه سعی خود را بر این داشته که با استفاده از مواد درجه یک بهترین شیرینی را به دست مصرف کننده برساند از این رو در مقطع کنونی بالغ بر محصول از قبیل باقلوای سنتی قزوین شیرینی سنتی قزوین شیرینی تر و کیک خامهای و غیره را در دستور تولید روزانه خود در کارخانهای مجهز به مدرنترین تجهیزات و به روز و پرسنلی ماهر در فضایی کاملاً بهداشتی تولید میکند.